info
Το Walking In Your Shoes® είναι ένας τρόπος κι ένας δρόμος να συνδεόμαστε βαθύτερα με τον εαυτό μας και ο ένας με τον άλλον...

Εργαστήρια Walking in your Shoes ®

WIYS®

Βιωματικό Εργαστήρι Walking in your Shoes®

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το πρώτο βιωματικό εργαστήρι Walking in your Shoes® αυτής της Χρονιάς !!!

Ένα εργαστήρι για όσες και όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στο δρόμο της Ψυχής και της Ζωής τους. Ένα ακόμα βήμα στην βαθύτερη κατανόηση του πραγματικού τους εαυτού, της εδώ παρουσίας τους και του Ταξιδιού. Ένα βήμα προς την απελευθέρωση από τις ενοχές και τις εμπλοκές. Προς τη θεραπεία και στο ησύχασμα της Ενέργειας. Προς τη Χαρά. Τη βαθιά Χαρά. Τη Χαρά της παρουσίας στη Στιγμή. Στη Ζωή.
Είναι επίσης ένα εργαστήρι που μπορούν να παρακολουθήσουν όσες και όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επόμενη πιστοποιημένη εκπαίδευση Walking  in your  Shoes® ( Η συμμετοχή σε δύο τουλάχιστον βιωματικά μονοήμερα αποτελεί προϋπόθεση γι' αυτό).
Το Walking  in your  Shoes® είναι μια βιωματική μέθοδος, η οποία μπορεί να σε υποστηρίξει στο να μετα-κινηθείς σε βαθύτερα πεδία του εσωτερικού σου εαυτού κατανοώντας δυναμικές του οικογενειακού σου συστήματος, των προτύπων/αρχετύπων που διέπουν την Ψυχή σου, των σχέσεων και της Ζωής σου με έναν μοναδικά απελευθερωτικό τρόπο. Η δυναμική της ομάδας βοηθά στην υποστήριξη, στην απελευθέρωση των συναισθημάτων και της καλής Συνείδησης του "Ανήκειν". Η βιωματική εμπειρία φωτίζει σημεία όπου συνήθως δεν κοιτάμε - από φόβο μήπως πονέσουμε - φέρνοντας στην επιφάνεια Εναλλακτικές ή και "Λύσεις" για πολύ σημαντικά θέματα ζωής μας.
Είναι "Ξ-Αδελφάκι" της Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger και όλων των βιωματικών τελετουργικών των προγόνων μας.

Γιώργος Νάσιος
Πιστοποιημένος Συντονιστής – Εκπαιδευτής Walking In Your Shoes®
*Για όσους επιθυμούν να μάθουν για την θεραπευτική μέθοδο, οι πληροφορίες υπάρχουν όλες παρακάτω .

Ημέρα και ώρα:
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 11.00 - 19.00
Χώρος: Inner Flow - Πολυχώρος Ψυχολογικής Υποστήριξης & Δημιουργικής Έκφρασης, Πραξιτέλους 8, Πλατεία Καρύτση
Κόστος Ημέρας: 65€ (+φ.π.α)
* Το αρμοστό (ενεργειακά και με βάση τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού Ιντσιτούτου WIYS®) αντίτιμο της ημέρας είναι αυτό. Αν ωστόσο δεν δύνασαι να το καταβάλεις και θέλεις πραγματικά να συμμετέχεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τυχόν απορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλείτε:
Ευθυμία Αδαμίδου
Συστημική - Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια
Στα τηλ. του Inner Flow 210 322 64 77 και 6972719591
Γιώργος Νάσιος στο 210-7014454
Email: keep@walkinginyourshoes.gr
Φόρμα Επικοινωνίας >>

Τι είναι το Walking In Your Shoes®;
Το Walking In Your Shoes® είναι μία νέα για την Ελλάδα βιωματική μέθοδος, η οποία ξεκίνησε από το Θέατρο και την Ψυχοθεραπεία. Έχει τις ρίζες της στην παλιά Γνώση και τις αρχαίες παραδόσεις των Ανθρωπότητας. Οι βασικές αρχές της απαντώνται σε πολλούς ιθαγενείς λαούς. Στην Αμερική την έφεραν στο φως, μέσω της αναζήτησης τους, ο Ψυχοθεραπευτής John F. Cogswell Ph.D και ο Ηθοποιός - Σκηνοθέτης  Joseph Culp. Εφαρμόζεται στην Ψυχή, στη Ζωή, και στην Τέχνη.
Είναι ένας τρόπος κι ένας δρόμος να συνδεόμαστε βαθύτερα με τον εαυτό μας και ο ένας με τον άλλον. Βάση του είναι η Ενσυναίσθηση. Αξιοποιεί το φυσικό μας αυτό χάρισμα, ώστε να βιώνουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ένα άλλο πρόσωπο, ένα συναίσθημα ή μία κατάσταση, χωρίς οι πληροφορίες αυτές να προέρχονται από τη λογική μας σκέψη ή την προϋπάρχουσα γνώση.
Στην Καρδιά της διαδικασίας βρίσκεται η ευκαιρία για εμάς να απελευθερωθούμε από τον περιορισμό των προτύπων μας και να ξεπεράσουμε τις παλιές – παγιωμένες ίσως - αντιλήψεις μας για την πραγματικότητα και, το πιο σημαντικό, για τον εαυτό μας.
Έχει να κάνει ουσιαστικά, με το να απελευθερώσουμε – έστω και προσωρινά - την πεποίθηση που όλοι έχουμε, πως είμαστε διαχωρισμένοι. Είμαστε στην πραγματικότητα όλοι μας ένα και είμαστε όλα όσα υπάρχουν.
Το Walking In Your Shoes® διευρύνει και ενοποιεί ταυτόχρονα, μέσω του περπατήματος, την αντίληψη του Σώματος μας και των διαφόρων μερών της Ψυχής μας, συνειδητών και ασυνείδητων.
Μέσω αυτής της βιωματικής μεθόδου μπορεί να μας γίνει ορατό το ουσιαστικό μήνυμα που περιέχουν τα προβλήματα και οι προκλήσεις της Ζωής μας. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να μας χαριστούν βαθιές επιγνώσεις, οι οποίες συχνά μας προσφέρουν μεταμορφωτικές αλλαγές στην προοπτική μας. Έτσι διευρύνεται και αλλάζει η στάση μας αλλά και τα περιθώρια των επιλογών και της δράσης μας.
Με το Walking In Your Shoes® δημιουργείται ένα βίωμα και το βίωμα αυτό έρχεται στη Συνειδητότητα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αναγνωριστούν οι αιτίες και μπορεί να επέλθει μια απελευθερωτική διαύγεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη Γαλήνη και Ελευθερία στη Ζωή σου.

Η Διαδικασία ενός Walk
Ένα Walk ξεκινά όταν δηλώσεις την πρόθεσή να «περπατηθεί» ένα αίτημά σου. Με το που καθοριστεί με σαφήνεια το αίτημα ζητάς από έναν - μία εκπρόσωπο να περπατήσει για σένα το συγκεκριμένο αίτημα. Αυτός - αυτή ξεκινά έπειτα να το «περπατά». Μπαίνει τότε στην υπηρεσία για αυτόν τον ρόλο και κινείται σωματικά. Αυθόρμητα και ενστικτωδώς. Ελεύθερος/Ελεύθερη από παραστάσεις και προσδοκίες.
Ο Συντονιστής/η Συντονίστρια είναι αυτός/αυτή που «κρατάει» το Πεδίο. Υποστηρίζει και καθοδηγεί με τις ερωτήσεις του/της την πορεία σε βαθύτερα επίπεδα της συγκεκριμένης δυναμικής. Καθοδηγεί αυτόν/αυτήν που περπατά, ώστε να ακούσει τις παρορμήσεις του σώματος του/της και έτσι να γίνει ο «ρόλος» που περπατά, αναφέροντας όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις παρορμήσεις, τις αισθήσεις και της διαισθήσεις του/της.
Η πολύχρονη εμπειρία δείχνει, πως ο ρόλος που περπατιέται, έχει τις περισσότερες φορές θεαματικές ομοιότητες με την πραγματικότητα, πράγμα που επιδρά σε βάθος. Για το Walk (σου) μπορεί να περπατηθεί εκείνος ο «ρόλος», που προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για μια βαθύτερη κατανόηση, για μεταμόρφωση, εξέλιξη και απελευθέρωση.

Μπορούν να περπατηθούν πολλά θέματα:
Εγώ ο ίδιος/η ίδια
Στοιχεία της προσωπικότητας και της Ψυχής μου
-Η Ψυχή μου
-Το παιδί μέσα μου
-Το τυφλό μου σημείο
-Η αυτοεκτίμησή μου
-Η σεξουαλικότητά μου
-Η αντίστασή μου
-Ο σαμποτέρ μέσα μου κτλ.

Τα συναισθήματα μου
-Ο φόβος μου
-Ο θυμός μου
-Η θλίψη μου
-Η χαρά μου για ζωή
-Η Αγάπη μου κτλ.

Το επάγγελμά μου
-Το εργασιακό μου περιβάλλον
-Οι εργασιακές μου σχέσεις
-Το κάλεσμά μου
-Η επιτυχία μου
-Το ανεξερεύνητο δυναμικό μου
-Το ανεκδήλωτο δυναμικό μου κτλ.
-Εργασιακά και Δημιουργικά Project
-Η επιχείρησή μου, το έργο μου, η εργασία μου, η σκηνοθεσία μου, το κείμενό μου, το βιβλίο που γράφω - που είναι να γράψω, τα τραγούδια μου - οι στίχοι μου κτλ.

Άτομα και σχέσεις
-Ο/η Σύντροφός μου
-Το παιδί - τα παιδιά μου
-Ένα άτομο με το οποίο υπάρχει σύγκρουση κτλ.
Το περιβάλλον και οι συνθήκες
Ασθένειες και συμπτώματα
Ζωντανά και κατοικίδια

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες …!!!
Με το Walking In Your Shoes® μπορούν να γίνουν ορατές οι βαθιές δυναμικές που διέπουν την Ψυχή και τη Ζωή μας και να επέλθει μια απελευθερωτική διαύγεια. Δημιουργείται ένα βίωμα και το βίωμα αυτό ερχόμενο στη Συνειδητότητα επιδρά μεταμορφωτικά στο Ασυνείδητο. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη Γαλήνη και Ελευθερία στη Ζωή σου.
Ένα βήμα τη φορά!
Το Walking In Your Shoes® μπορεί να εφαρμοστεί είτε αυτόνομα είτε συνοδευτικά με άλλες δημιουργικές και θεραπευτικές μεθόδους.

Keep Walking ...

 

wiysΔιαβάστε Επίσης:

wiysWIYS® - Νέοι Δρόμοι Πηγαίας Δημιουργικότητας
wiysΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ

 

NewsLetters

 


wiysΕπικοινωνήστε μαζί μας