info
Το Walking In Your Shoes® είναι ένας τρόπος κι ένας δρόμος να συνδεόμαστε βαθύτερα με τον εαυτό μας και ο ένας με τον άλλον.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

WIYS®

Walking in your Shoes® - Ανοιχτή Παρουσίαση στο νέο Inner Flow για Θεραπευτές, Οδοιπόρους και Καλλιτέχνες

«Καθώς ξεκινάς να περπατάς στο δρόμο, ο δρόμος εμφανίζεται...»
Rumi

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην ανοιχτή παρουσίαση της βιωματικής μεθόδου Walking in your Shoes® στο νέο InnerFlow !!! Μια βραδιά, όπου θα σου συστήσουμε την αρχέγονη και νέα συνάμα αυτή μέθοδο και τις εφαρμογές της, τόσο στη ζωή, όσο και στην τέχνη. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να βιώσεις η ίδια – ο ίδιος ένα Walk, είτε για δικό σου θέμα, είτε σαν παρατηρήτρια/παρατηρητής. Γιατί κανένα καλογραμμένο κείμενο και καμία όμορφη παρουσίαση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δύναμη μιας βιωματικής εμπειρίας ενός Walk!!

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Καλλιτέχνες, δημιουργούς κι ερμηνευτές. Σε θεραπευτές και θεραπευόμενους. Σ' εσένα που αναζητάς έναν νέο δρόμο κι ένα νέο τρόπο ...

Σε προσκαλούμε εγκάρδια και σε περιμένουμε με Χαρά!!

Γιώργος Νάσιος - Πιστοποιημένος Συντονιστής – Εκπαιδευτής Walking In Your Shoes®
Ευθυμία Αδαμίδου - Συστημική - Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια

Ημέρα και ώρα:
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 19.30 - 22.30
Χώρος: Inner Flow - Πολυχώρος Ψυχολογικής Υποστήριξης & Δημιουργικής Έκφρασης, Πραξιτέλους 8, Πλατεία Καρύτση

Για περισσότερες πληροφορίες, τυχόν απορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλείτε:
Ευθυμία Αδαμίδου - Inner Flow 210 322 64 77 και 6972 719 591
Γιώργο Νάσιο στο 210-7014454
Email: keep@walkinginyourshoes.gr
Φόρμα Επικοινωνίας >>

Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς

Τι είναι το Walking In Your Shoes®;

Το Walking In Your Shoes® είναι μία νέα για την Ελλάδα βιωματική μέθοδος, η οποία ξεκίνησε από το χώρο του Θεάτρου και της Ψυχοθεραπείας. Έχει τις ρίζες της στην παλιά Γνώση και τις αρχαίες παραδόσεις των Ανθρωπότητας. Οι βασικές αρχές της απαντώνται σε πολλούς ιθαγενείς λαούς. Στην Αμερική την έφεραν στο φως, μέσω της αναζήτησης και της πορείας τους, ο Ψυχοθεραπευτής JohnF. Cogswell Ph.D και ο Ηθοποιός - Σκηνοθέτης Joseph Culp. Εφαρμόζεται και επιδρά στην Ψυχή, στη Ζωή, και στην Τέχνη.

Το Walking In Your Shoes® είναι απλή και συνάμα δυνατή, μια γειωμένη και βαθιά, μια άμεση και αποτελεσματική μέθοδος σώματος και νου, που σου επιτρέπει τη διαισθητική πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα της συνείδησης για να αντλήσεις από εκεί υλικό για τις δημιουργικές διαδικασίες της Τέχνης και της Ζωής.

Είναι ένας τρόπος κι ένας δρόμος να συνδεόμαστε βαθύτερα με τον εαυτό μας και ο ένας με τον άλλον. Βάση του είναι η Ενσυναίσθηση. Με το που αφήνεσαι σε αυτή τη διαδικασία, αναβλύζουν πηγαία πληροφορίες στο Σώμα σου και στη Συνειδητότητα σου, τις οποίες μπορείς στη συνέχεια να αξιοποιήσεις στη δουλειά και τα project σου. Είναι επίσης μια θαυμάσια μέθοδος για να «περπατήσεις στα παπούτσια του άλλου» και, επομένως, να εμβαθύνεις την Ενσυναίσθησή σου για τους άλλους.

Το WalkingInYourShoes® διευρύνει και ενοποιεί ταυτόχρονα, μέσω του περπατήματος, την αντίληψη του Σώματος μας και των διαφόρων μερών της Ψυχής μας, συνειδητών και ασυνείδητων.

Μέσω αυτής της βιωματικής μεθόδου μπορεί να μας γίνει ορατό το ουσιαστικό μήνυμα που περιέχουν τα προβλήματα και οι προκλήσεις της Ζωής μας. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να μας χαριστούν βαθιές επιγνώσεις, οι οποίες συχνά μας προσφέρουν μεταμορφωτικές αλλαγές στην προοπτική μας. Έτσι διευρύνονται και αλλάζουν η εσωτερική μας στάση και οι δυνατότητες των επιλογών και της δράσης μας.

 

Το Walking In Your Shoes® στηΖωή:

Μπορούν να περπατηθούν πολλά θέματα:

- Εγώ ο ίδιος/η ίδια
- Στοιχεία της προσωπικότητας και της Ψυχής μου
-Η Ψυχή μου
- Το παιδί μέσα μου
-Το τυφλό μου σημείο
-Η αυτοεκτίμησή μου
-Η σεξουαλικότητά μου
-Η αντίστασή μου
-Ο σαμποτέρ μέσα μου κτλ.

Τα συναισθήματα μου

-Ο φόβος μου
-Ο θυμός μου
-Η θλίψη μου
-Η χαρά μου για ζωή
-Η Αγάπη μου κτλ.
Το επάγγελμά μου
-Το εργασιακό μου περιβάλλον
-Οι εργασιακές μου σχέσεις
-Το κάλεσμά μου
-Η επιτυχία μου
-Το ανεξερεύνητο δυναμικό μου
-Το ανεκδήλωτο δυναμικό μου κτλ.
-Εργασιακά και Δημιουργικά Project
-Η επιχείρησή μου, το έργο μου, η εργασία μου, η σκηνοθεσία μου, το κείμενό μου, το βιβλίο που γράφω - που είναι να γράψω, τα τραγούδια μου - οι στίχοι μου κτλ.

Άτομα και σχέσεις

-Ο/η Σύντροφός μου
-Το παιδί - τα παιδιά μου
-Ένα άτομο με το οποίο υπάρχει σύγκρουση κτλ.

Το περιβάλλον και οι συνθήκες
Ασθένειες και συμπτώματα
Ζωντανά και κατοικίδια

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες …!!!

Με το Walking In Your Shoes® μπορούν να γίνουν ορατές οι βαθιές δυναμικές που διέπουν την Ψυχή και τη Ζωή μας και να επέλθει μια απελευθερωτική διαύγεια. Δημιουργείται ένα βίωμα και το βίωμα αυτό ερχόμενο στη Συνειδητότητα επιδρά μεταμορφωτικά στο Ασυνείδητο. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη Γαλήνη και Ελευθερία στη Ζωή σου.
Ένα βήμα τη φορά.

 

Το Walking In Your Shoes® στην Δημιουργικότητα και στην Τέχνη:

- Φέρνει την αλήθεια σου, δύναμη και ελευθερία στη δουλειά σου.
(Στην ερμηνεία, στη Σκηνή, στις ταινίες, σε ακροάσεις και, και, και ...)
- Σου επιτρέπει να ενσαρκώσεις πηγαία ανθρώπους, χαρακτήρες, ρόλους, προγόνους, αρχέτυπα, ιστορίες και όνειρα.
- Σε συνοδεύει στο να δημιουργείς νέα project σε μια υποστηρικτική ομαδική διαδικασία.
- Σε ελευθερώνει από "μπλοκαρίσματα" της Έμπνευσης.
- Σε υποστηρίζει να διευρύνεις τη σωματική/συναισθηματική σου δυνατότητα.
- Σε συντονίζει με τις βαθύτερες πλευρές τις ύπαρξης και της έμπνευσής σου

 

Γιώργος Νάσιος - Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1971 στην Ελβετία και έζησα εκεί ως παιδί μέχρι που ήρθαμε στην Ελλάδα.
Από τότε η ζωή δημιούργησε τις συνθήκες που μου επιτρέπουν να ζω και να εργάζομαι στις δύο αυτές όμορφες και αγαπημένες μου χώρες. Είμαι ηθοποιός και ερμηνευτής τραγουδιών, εμψυχωτής ομάδων καθώς και πιστοποιημένος Συντονιστής της βιωματικής μεθόδου Walking In Your Shoes®.
Η πρώτη μου αγάπη είναι το θέατρο. Είμαι ηθοποιός, δάσκαλος σε ομάδες και σκηνοθέτης. Έχω σπουδάσει Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο . Για πολλά χρόνια έκανα και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία· σωματική, ατομική και ομαδική.
Έχω μυηθεί στο Reiki και το Aura Soma. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια από εμπνευσμένους δασκάλους, μεταξύ των οποίων η Louise L. Hay, που είναι, κατά τη γνώμη μου, μία μεγάλη δασκάλα της αγάπης. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Wayne W. Dyer, Gregg Braden και Eckhart Tolle. Όλη αυτή η διαδρομή και η εμπειρία ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην επαγγελματική μου ζωή.
Αργότερα στη ζωή μου γνώρισα τη δεύτερη μεγάλη αγάπη μου, τη Συστημική Οικογενειακή Αναπαράσταση και τον Bert Hellinger, έναν χαρισματικό φιλόσοφο και δάσκαλο, του οποίου τα σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστρία, άνοιξαν νέα πεδία της συνείδησης για μένα. Με την άδειά του, έχω μεταφράζω τα φωτισμένα κείμενα του από τα γερμανικά στα ελληνικά. Υπήρξα οδοιπόρος σε αυτή τη μέθοδο για δώδεκα χρόνια – αρχικά ως θεραπευόμενος και στη συνέχεια ως διοργανωτής των σεμιναρίων, διερμηνέας, μεταφραστής και μαθητής της Eva Hänggi, Συντονίστριας Οικογενειακών Αναπαραστάσεων, που υπήρξε δασκάλα και οδηγός μου για δώδεκα χρόνια. Είδα τη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών πεδίων του Θεάτρου και της Αναπαράστασης - και βρήκα τη Σύνδεσή τους στη μέθοδο του Walking In Your Shoes®.