info
Το Walking In Your Shoes® είναι μία νέα για την Ελλάδα βιωματική μέθοδος, η οποία ξεκίνησε από το Θέατρο...

Νέοι Δρόμοι πηγαίας Δημιουργικότητας

WIYS®

Walking In Your Shoes® Workshop για Δημιουργούς κι Ερμηνευτές

«Μακάρι να μπορούσα να φτάσω τους Ηθοποιούς μου σε τέτοια βιωματικά επίπεδα»
Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος για τις Συστημικές Αναπαραστάσεις του Bert Hellinger

Walking In Your Shoes® Workshop για Δημιουργούς κι Ερμηνευτές στους τομείς του Θεάτρου, του Κινηματογράφου, του Χορού και της Μουσικής, όπως Ηθοποιοί, Συγγραφείς, Σκηνοθέτες, Συνθέτες, Συγγραφείς, Θεατρικοί συγγραφείς, Σεναριογράφοι, Χορευτές, Ερμηνευτές τραγουδιών, Στιχουργοί και, και, και …αλλά και για Ανθρώπους που θέλουν να είναι δημιουργικοί στον τομέα τους και να αντλούν έμπνευση και εργαλεία από το πεδίο της βιωματικής εμπειρίας και γνώσης, όπως Εκπαιδευτικοί, Θεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί και, και, και…
Το Εργαστήρι Walking In Your Shoes® για όσες και όσους επιθυμούν να εμπλουτίζουν τη δουλειά τους με δημιουργικότητα και βιωματική γνώση και εμπειρία, δεν είναι ένας παραδοσιακός τρόπος προσέγγισης της δημιουργικότητας, αλλά ένας ολιστικός, όπου καλούνται να αφεθούν στο πεδίο της καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από τη βιωματική εμπειρία.Οι ηθοποιοί μπορούν να γράψουν, οι συγγραφείς να ερμηνεύουν, οι τραγουδιστές να σκηνοθετήσουν, οι σκηνοθέτες να χορέψουν, οι χορευτές να τραγουδήσουν και οι ποιητές μεταμορφώνουν τα ποιήματά τους σε ζωή…

 

Ημέρα και ώρα:
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 11.00 - 19.00
Χώρος: Inner Flow - Πολυχώρος Ψυχολογικής Υποστήριξης & Δημιουργικής Έκφρασης, Πραξιτέλους 8, Πλατεία Καρύτση
Κόστος Ημέρας: 40€ (+φ.π.α)

* Το αρμοστό (ενεργειακά και με βάση τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού ΙντσιτούτουWIYS®) αντίτιμο της ημέρας είναι αυτό. Αν ωστόσο δεν δύνασαι να το καταβάλεις και θέλεις πραγματικά να συμμετέχεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τυχόν απορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλείτε:
Ευθυμία Αδαμίδου
Συστημική - Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια
Στα τηλ. του InnerFlow 210 322 64 77 και 6972 719 591
Γιώργος Νάσιος στο 210-7014454
Email: keep@walkinginyourshoes.gr
Φόρμα Επικοινωνίας >>

Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς

To Walking In Your Shoes®
Είναι μία Βιωματική Μέθοδος που ξεκίνησε από το Θέατρο
έχει τις ρίζες του στις παλιές παραδόσεις των Σαμάνων
Και εφαρμόζεται στη Ζωή και στην Τέχνη.

Το Walking In Your Shoes® είναι απλή και συνάμα δυνατή, μια γειωμένη και βαθιά, μια άμεση και αποτελεσματική μέθοδος σώματος και νου, που σου επιτρέπει τη διαισθητική πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα της συνείδησης για να αντλήσεις από εκεί υλικό για τις δημιουργικές διαδικασίες της Τέχνης και της Ζωής.
«Περπατάς» ένα ρόλο, ένα χαρακτήρα, μια ιδέα ή μια ιστορία, στίχους, ένα τραγούδι, ένα έργο ή ένα σενάριο και, και, και ...
Με το που αφήνεσαι σε αυτή τη διαδικασία, αναβλύζουν πηγαία πληροφορίες στο Σώμα σου και στη Συνειδητότητα σου, τις οποίες μπορείς στη συνέχεια να αξιοποιήσεις στη δουλειά και το projectσου. Είναι επίσης μια θαυμάσια μέθοδος για να «περπατήσεις στα παπούτσια του άλλου» και, επομένως, να εμβαθύνεις την Ενσυναίσθησή σου για τους άλλους.

Το Walking In Your Shoes®
- Φέρνει την αλήθεια σου, δύναμη και ελευθερία στη δουλειά σου.
(Στην ερμηνεία, στη Σκηνή, στις ταινίες, σε ακροάσεις και, και, και ...)
- Σου επιτρέπει να ενσαρκώσεις πηγαία ανθρώπους, χαρακτήρες, ρόλους, προγόνους, αρχέτυπα, ιστορίες και όνειρα.
- Σε συνοδεύει στο να δημιουργείς νέα project σε μια υποστηρικτική ομαδική διαδικασία.
- Σε ελευθερώνει από "μπλοκαρίσματα" της Έμπνευσης.
- Σε υποστηρίζει να διευρύνεις τη σωματική/συναισθηματική σου δυνατότητα.
- Σε βοηθά να ενδυναμώνεις την καλλιτεχνική σου Ζωή.

 

Γιώργος Νάσιος - Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1971 στην Ελβετία και έζησα εκεί ως παιδί μέχρι που ήρθαμε στην Ελλάδα.
Από τότε η ζωή δημιούργησε τις συνθήκες που μου επιτρέπουν να ζω και να εργάζομαι στις δύο αυτές όμορφες και αγαπημένες μου χώρες. Είμαι ηθοποιός και ερμηνευτής τραγουδιών, εμψυχωτής ομάδων καθώς και πιστοποιημένος Συντονιστής της βιωματικής μεθόδου Walking In Your Shoes®.
Η πρώτη μου αγάπη είναι το θέατρο. Είμαι ηθοποιός, δάσκαλος σε ομάδες και σκηνοθέτης. Έχω σπουδάσει Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο . Για πολλά χρόνια έκανα και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία· σωματική, ατομική και ομαδική.
Έχω μυηθεί στο Reiki και το Aura Soma. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια από εμπνευσμένους δασκάλους, μεταξύ των οποίων η Louise L. Hay, που είναι, κατά τη γνώμη μου, μία μεγάλη δασκάλα της αγάπης. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Wayne W. Dyer, Gregg Braden και Eckhart Tolle. Όλη αυτή η διαδρομή και η εμπειρία ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην επαγγελματική μου ζωή.
Αργότερα στη ζωή μου γνώρισα τη δεύτερη μεγάλη αγάπη μου, τη Συστημική Οικογενειακή Αναπαράσταση και τον Bert Hellinger, έναν χαρισματικό φιλόσοφο και δάσκαλο, του οποίου τα σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστρία, άνοιξαν νέα πεδία της συνείδησης για μένα. Με την άδειά του, έχω μεταφράζω τα φωτισμένα κείμενα του από τα γερμανικά στα ελληνικά. Υπήρξα οδοιπόρος σε αυτή τη μέθοδο για δώδεκα χρόνια – αρχικά ως θεραπευόμενος και στη συνέχεια ως διοργανωτής των σεμιναρίων, διερμηνέας, μεταφραστής και μαθητής της Eva Hänggi, Συντονίστριας Οικογενειακών Αναπαραστάσεων, που υπήρξε δασκάλα και οδηγός μου για δώδεκα χρόνια. Είδα τη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών πεδίων του Θεάτρου και της Αναπαράστασης - και βρήκα τη Σύνδεσή τους στη μέθοδο του Walking In Your Shoes®.
Έχω εκπαιδευτεί στη Γερμανία από τον Δάσκαλο και Μέντορά μου Christian Assel - Ιδρυτή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτο WIYS - και από τον Συνιδρυτή της μεθόδου, Joseph Culp και έγινα πιστοποιημένος Συντονιστής του Walking In Your Shoes®.
Από το 2000 προσφέρω εργαστήρια θεάτρου και αυτό-ανακάλυψης στην Ελλάδα και την Ελβετία . Από το 2012 προσφέρω επίσης εργαστήρια Walking In Your Shoes® σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Ζυρίχη και Στοκχόλμη. Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγική εβδομάδα Walking In Your Shoes® σε ιστιοπλοϊκό σκάφος. Είμαι ο επίσημος εκπρόσωπος Walking In Your Shoes® στην Ελλάδα και στην Ελβετία, επικεφαλής του Ελληνικού και της Ελβετικού Ινστιτούτου WIYS

 

Το Walking In Your Shoes® ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 από το χώρο του Θεάτρου. Ο Ηθοποιός – Σκηνοθέτης και Συν-Ιδρυτής της Μεθόδου, Joseph Culp, παρατήρησε τότε πως υπάρχει “κάτι” που κρατάει τους Ηθοποιούς της Ομάδας του στο νου και δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε βαθύτερα επίπεδα. Ξεκίνησε τότε, σε συνεργασία με τον άλλο Συν-Ιδρυτή της Μεθόδου, τον John Cogswell, να προσεγγίζει τους διάφορους ρόλους μέσω του σώματος. Σύντομα παρατήρησε πως με το ... Walking οι Ηθοποιοί μπορούσαν και συντονιζόταν με βαθύτερα επίπεδα της Συνειδητότητας τους και αντλούσαναπό εκεί πολύτιμες πληροφορίες για το ρόλο τους. Στη συνέχεια εφάρμοσαν το Walking και στη Σκηνοθεσία αλλά και στη Συγγραφή θεατρικών κειμένων και κινηματογραφικών Σεναρίων. Σήμερα ο Joseph Culp ηγείται στο Los Angeles του Walking Theatre Company, όπου το δημιουργικό υλικό αλλά και οι Παραστάσεις εμπνέονται και συντίθενται (ιδέες, θέματα, κείμενα, σκηνοθεσία) αποκλειστικά με τη Μέθοδο του Walking In Your Shoes®.

Όραμα και στόχος του WalkingInYourShoes® στην Ελλάδα είναι να αγκαλιάσει και να εμπνεύσει τους δημιουργικούς ανθρώπους όλων των εκφάνσεων, ώστε να χρησιμοποιούν αυτό το υπέροχο μονοπάτι για να προχωρούν πιο βαθειά στην Έμπνευση, στη Δημιουργικότητα και στην Έκφρασή τους.

Keep Walking …
Keep Inspiring!
Keep Creating !!
Keep Expressing!!!